Gulasj er en Ungarsk rett som er enkel å lage og kjempe god !
Og det finnes sikkert mange måter å lage den på, her er min favoritt 🙂
4-5 prs.
- 1,5 Kg benfri Storfekjøtt
- 9 poteter
- 5 løk
- 2-3 Røde paprikaer
- 5 båter hvitløk
- 4 SS olje
- 7-8 ss tomatpure
- 2,5-3 liter kjøttkraft/buljongkraft
- 1 purre
- 5 ts paprika pulver
- 2,5-3 ts tørket oregano
- 2,5 ts salt
- 1,5 ts pepper
- Brun kjøttet
- tilsett løk hvitløk og paprika
- la steke 1 minutt
- tilsett tomatpure og olje
- tilsett krydder
- rør rundt
- tilsett kraft
- tilsett purre og poteter
- La småkoke til kjøttet er mørt, 1,5-3 timer
I Ungarn serveres denne retten med Gnochi og Hvitt brød. Kan også spises uten noe til som en gryterett.
NYT!
Skriv en respons