Italienskbakte Egg

Denne lille retten passer utmerket som frokost, lunsj eller kvelds. Den smaker helt fantastisk og er kjempe enkel å lage.

Oppskriften rekker til 4-6 egg

Du trenger:

  • 1/2 hakket løk
  • 2-3 fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • Revet ost
  • Loff brød

Krydder:

  • Salt
  • Pepper
  • 1 ts sukker
  • Paprika pulver
  • Chilipulver

Her er det bare å tilsette etter smak

 

Slik gjør du:

  • Surr løken i olje og litt smø på middels varme i 5 minutter
  • tilsett hakket hvitløk og la surre i 3 minutter
  • Tilsett hakkede tomater og krydder, la surre i 10 minutter
  • rør med jevne mellomrom.
  1. Når fyllet er ferdig finner du frem noen små ildfaste former og fordeler fyllet i formene.
  2. Knekk så 1 eller 2 egg over fyllet
  3. Krydre med salt og pepper
  4. Tilsett revet ost

Stek midt i ovnen på 220 grader i 12-15 minutter.

Serveres med ristet loff brød.

fffbb

 

Håper det smaker !

#Frokost

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.