Potetsuppe høres kjedelig ut for mange, men jeg elsker potetsuppe. En fyldig, kremete og mettende suppe med deilig ferskt brød til og et dryss av crispy bacon på toppen, kan det bli bedre?
Du trenger:
- 8-10 poteter
- Fløte og melk
- Litt vann
- Salt og pepper
- bacon 100 – 200 gram
Slik gjør du:
- Kok potetene uten skall til de er myke
- Mos de i gryten, gjerne forsiktig med en stavmikser om du har det, men la det være igjen noen potetbiter i suppen.
- Tilsett litt og litt fløte, melk og vann til du har en suppe som er litt tynnere enn en saus, eventuelt så tykk eller tynn som du ønsker at den skal være.
- Smak til med salt og pepper, eventuelt ha i litt kjøttbuljong for mer smak.
- Kutt bacon i små terninger og stek til de er gode og crispy.
Dryss bacon over suppen før du serverer med nybakte Kuvertbrød, oppskrift her, eller enda bedre, server det med pizzabrød, oppskrift her. Jeg har brukt pizzabrød til min 🙂
Håper det smaker 🙂
Skriv en respons