Dette var også en av mine barndoms favoritter. Arme riddere er perfekt å lage når brødet er blitt akkurat litt for tørt til at man har lyst å spise det. Som liten hadde vi høner og alltid ferske egg, og tørt brød hadde vi ganske ofte også 😛 Så da blei det litt arme riddere på kveldene 🙂
Lise's Arme riddere
Prep Tid 5 minutter
Cook Time 5 minutter
Total Time 10 minutter
Servings 7
Du trenger
- 3 egg
- En dæsj kulturmelk 0.5 dl ca (vanlig melk kan også brukes)
- En dæsj Kanel ca 1/2 ts
- En klype salt 1/4 ts ca
Slik gjør du
-
Ha eggene i en bolle eller dyp tallerken som er stor nok til en brødskive eller to
-
Pisk eggene sammen med en gaffel
-
Tilsett kulturmel, kanel og salt og pisk i sammen
-
Dypp brødskiven godt i røren til begge sider er helt dekket. La de gjerne ligge ett minutt i røren.
-
Stek i en varm panne med litt smør til de er brune og fine
Tips
Serveres med smør, sukker, syltetøy, gulost og sikkert masse annet som er godt å ha på også 🙂
Skriv en respons