
Denne kremen er kjempegod og passer godt til sjokoladekake. Denne oppskriften er en stor porsjon og holder til en 4 lags sjokoladekake,(eks til dukke kake) da har du til og med litt igjen som kan snik maules eller dekorere noen muffins med Trenger du mindre kan du halvere oppskriften.
Du trenger:
- 2 pk philadelphiaost med melkesjokolade
- 450 gram smør
- 500 gram melis
- 1 stor melkesjokolade
Slik gjør du:
- Smør og ost må være rom temperert og mykt
- Smelt melkesjokolade over vannbad, når det er smeltet har du det over i en kald bolle. Sett til side og la det bli avkjølt men ikke kaldt og stivt. (kan settes i kjøleskapet for å få litt fortgang)
- Ha osten i en bolle og pisk et par minutter
- Tilsett smøret,og pisk godt et par minutter. (Jeg bruker K visp og Kitchenaid maskin)
- Tilsett melis litt og litt, når alt er tilsatt pisker du massen i 2-3 minutter
- Tilsett smeltet sjokolade i en tynn stråle mens mikseren går
- La det hele piske i ca 5 minutter til du får en fin og fluffy krem.
- Synes du den blir for myk kan du tilsette litt mer melis, og vil du ha den løsere kan du du tilsette 1 ss melk
- Så er det bare å smøre kaken med herligheten
Kremen falt i smak hos store og små
Skriv en respons