Denne kremen er kjempegod og passer godt til sjokoladekake. Denne oppskriften er en stor porsjon og holder til en 4 lags sjokoladekake,(eks til dukke kake) da har du til og med litt igjen som kan snik maules eller dekorere noen muffins med 🙂 Trenger du mindre kan du halvere oppskriften.
Du trenger:
- 2 pk philadelphiaost med melkesjokolade
- 450 gram smør
- 500 gram melis
- 1 stor melkesjokolade
Slik gjør du:
- Smør og ost må være rom temperert og mykt
- Smelt melkesjokolade over vannbad, når det er smeltet har du det over i en kald bolle. Sett til side og la det bli avkjølt men ikke kaldt og stivt. (kan settes i kjøleskapet for å få litt fortgang)
- Ha osten i en bolle og pisk et par minutter
- Tilsett smøret,og pisk godt et par minutter. (Jeg bruker K visp og Kitchenaid maskin)
- Tilsett melis litt og litt, når alt er tilsatt pisker du massen i 2-3 minutter
- Tilsett smeltet sjokolade i en tynn stråle mens mikseren går
- La det hele piske i ca 5 minutter til du får en fin og fluffy krem.
- Synes du den blir for myk kan du tilsette litt mer melis, og vil du ha den løsere kan du du tilsette 1 ss melk
- Så er det bare å smøre kaken med herligheten 🙂
Kremen falt i smak hos store og små 🙂
Skriv en respons