Denne pølsepannen er helt nydelig som både store og små kan nyte i sammen. Selv «grønnsaksredde» barn elsker denne retten. Gode smaker og som alltid såå enkelt å lage 🙂
Pølsepanne
Prep Tid 30 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 50 minutter
Servings 3
Du trenger
- 6 litt store poteter
- En kvart grønn gul og rød paprika
- 4 kjøttpølser uten skinn
- 1 Corizo pølse uten skinn
- 1,5 dl krem fløte
- 150-200 gram revet mozarella ost
- salt og pepper
Slik gjør du
-
Forvarm stekeovnen til 220 grader
-
Kutt potetene i 0.5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter
-
Kutt pølsene i skiver
-
Kutt paprika i strimler
-
Ha de kokte potetskivene over i en ildfast form og krydre med salt og pepper i den mengden du synes er passe
-
Fordel pølser og paprika over potetene
-
Hell over kremfløte
-
Ha over revet ost
-
Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter
Tips
Server gjerne med litt rømme til
Heisan Lise.
Vil bare si en stor takk for fine, enkle og ikke minst GODE oppskrifter du her serverer. Dette er perfekt for en gubbe som er glad i å ha middagen på bordet når kona kommer hjem fra jobb. Jeg lager masse forskjellig mat, er blitt dyktigere med årene (og øvelsene!), men jeg er en dust når det gjelder å finne ideer! Men hva gjør vel det, når slike som deg serverer de flotte oppskriftene? Og så er jeg veldig glad i å vite HVA middagen inneholder, og vil derfor helst lage den fra bunnen av.
Tusen takk, Lise!
-Hans Kr.
Hei Hans Kr, Tusen Tusen Takk for en slik hyggelig tilbakmelding 😀 Det var så koselig å høre 🙂
Lise
Hei! 🙂 Laget denne første gang for ca. et halvt år siden. Nå har jeg en samboer som er FRELST av denne retten. For andre gang på tre dager står den i ovnen nå 🙂 Tusen takk for en FANTASTISK oppskrift på noe så enormt godt 🙂
Anne.
Så utrolig gøy å høre ? tusen takk for tilbakemelding , 3 dager på rad ja ha ha herlig ??