To deilige iskremer som er super enkle og lage. Ungene elsket dem og det gjorde vi også 🙂
Sjokolade marengs og sjokolade bringebær is
Prep Tid 15 minutter
Cook Time 5 timer
Total Time 5 timer 15 minutter
Du trenger
- 4 dl kremfløte
- 1 boks kondensert søt melk
- 1 ts vanilje essens
- 3 ss sterk kaffe
- 2,5 - 3 ss bake kakao
- 1,5 dl frosne bringebær
- 1.5 dl marengs topper
Slik gjør du
-
Tilsett alle ingredienser unntatt bringebær og marengs i en miksebolle
-
Miks på litt over medium høy styrke i 3-5 minutter, til du får en kremete konsistens
-
fordel røren i to bokser med lokk
-
Ha de frosne bringebærene i en blender og blend i ca 30 sekunder
-
Ha marengs i en pose å slå dem så de blir i biter (ikke til støv)
-
I den ene boksen tilsetter du bringebær, spar litt til pynt, rør godt, strø over litt bringebær og sett på lokket
-
I den andre boksen tilsetter du marengs, spar litt til pynt, rør godt og strø litt marengs på toppen og sett på lokk
-
La stå i fryseren ca 6 timer
-
Så er det bare å nyte 🙂
Skriv en respons