En nydelig oppskrift som min kjære venninne Christina ønsket å dele med oss 🙂
Du trenger:
- 450 gram svinefilet (min var ferdig hvitløksmarinert )
- 4 poteter
- 1 pastinakk
- 2 beter
- 1 rødløk
- 3 Vårpurre
- 5 champignon
- 3 gulrøter
- bacon
- 3,5 dl matfløte
- litt kikkoman
- salt, pepper, oregano, basilikum, timian.
Slik gjør du:
- Kutte alt av grønnsaker og ha de oppi en stor form.
- Stek bacon
- Stek fileten så den får en stekeskorpe.
- Ha bacon og filet oppi formen etter at du har kryddret grønnsakene.
- Ha over 3dl fløte og kikkoman før du setter det i en forvarmet ovn på 200 grader. Ha steketermometer i fileten og la den stå til den har oppnådd 80 grader (godt stekt)
- Hakk opp 3 gulrøtter i terninger som du koker i vann tilsatt karri og salt.
- Når de er møre bruker du en blender og tilsetter 0.5 dl fløte og litt smør og kjører det til en purre. Smak til med salt og pepper.
Klar til servering 🙂
Skriv en respons