Jeg var så heldig å fikk handlet en del billig kylling her om dagen i 50% disken til Kiwi, altså varer som går ut på dato om en dag eller to. Så fryser jeg det ned og kan bruke det når jeg har lyst på. Så da ble det denne deilige retten som tok form i dag, smakte bare så godt, og som vanlig utrolig enkelt med alt i en gryte 🙂
Kylling i tomat med mozarella
Prep Tid 5 minutter
Cook Time 45 minutter
Total Time 50 minutter
Servings 2
Du trenger
- 2 kyllingbryst med skinn og vinge
- 1 boks hakkede tomater
- 2 ss Creme freche
- en liten bolle frosne asparges bønner
- 1 fersk mozarella ost
- 2 fedd hvitløk
- en halv løk
- salt pepper og paprikapulver
- 1 dl vann
Slik gjør du
-
Forvarm stekeovnen til 220 grader
-
Hakk hvitløk og løk i biter
-
Krydre kyllingen med salt, pepper og paprikapulver på begge sider
-
Ha olje og litt smør i en panne og legg i kyllingen med skinnsiden ned, brunes på begge sider før du tar dem ut og legger på en tallerken.
-
Ha oppi hvitløk og løk i pannen , surr i et par minutter
-
Tilsett hakkede tomater, rør godt og la surre et par minutter
-
Tilsett Creme freche og rør godt, og tilsett vanne og litt salt
-
ha oppi kyllingen og aspargesbønner
-
La det småputre i ca 15 minutter
-
Skjær mozarella i skiver og legg oppå kyllingen
-
Ha hele pannen i stekeovnen og la det steke i 15-20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
-
Serveres med kokt ris.
Skriv en respons