Denne retten laget pappa mye når jeg var liten, vi hadde ikke alltid så mye penger men vi hadde hagen full av grønnsaker og poteter, i tillegg fisket pappa hver dag så vi hadde mye fisk. Han var også en mester på kjøkkenet. Denne retten er helt nydelig og en av mine favoritt fiskeretter. Den er i tillegg til ekstremt smakfull og veldig rask å lage. Selv de som ikke liker fisk spiser denne 🙂
Spicy Torskepanne
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 30 minutter
Servings 1
Du trenger
- 6-8 små poteter 3 store
- En halv rød chili
- En halv rød paprika
- 1/4 purre løk
- 1/3 løk
- 100 gram torsk
- salt og pepper
Slik gjør du
-
Vask og kutt potetene i små biter
-
Kutt opp grønnsakene
-
Kutt fisken i biter
-
Ha potetene i en panne med smør og olje, stekes og røres til de har fått en fin brunfarge. (6-8 minutter)
-
Ha i løk og chili og la surre et par minutter
-
Tilsett fisken og en klatt med smør, rør jevnlig og stek i 3 minutter
-
Ha i paprika og purre, rør jevnlig og stek i 3 minutter til.
-
Smak til med salt og pepper
-
Klar til servering
#torskepanne #fiskemiddag #spicytorsk
Denne var kjempegod! Byttet torsk med steinbit da vi hadde det i hus, og purre ble byttet med vårløk. Kunne nok ha brukt litt mer chili, men det blir neste gang ?
Så herlig å høre 🙂