Frityrstekt mozarella er perfekt som tilbehør til hamburger eller annen grill mat. kan også spises som snack alene sammen med litt god dip.
Det er raskt og enkelt å lage og perfekt for oss som elsker smeltet ost 😀
Frityrstekte mozarellakuler
Prep Tid 5 minutter
Cook Time 2 minutter
Du trenger
- Små mozarella baller
- 1 egg
- Litt hvetemel
- Litt griljermel
- litt salt pepper og litt chili krydder eller annet krydder for å spice den opp litt i smaken.
- Nøytral frityr olje
Slik gjør du
-
Ha egg,hvetemel og griljermel i hver sin bolle, pisk egget med en gaffel.
-
Ha krydder i griljermelet og bland godt
-
Varm opp frityrolje
-
Rull osten i melet så den er godt dekket, deretter i egget så i geriljamelet.
-
Ha over i den varme oljen, stekes et par minutter til den er fin og gylden brun
-
Legg over på et tørkepapir
-
Server som side tilbehør til hamburger eller med en chilisaus dipping som fingersnack.
Skriv en respons