Denne retten er perfekt til frokost, brunsj,lunsj eller kveldsmat. Kjempe enkelt og knallgodt !! Her forsvant de på 1-2-3 🙂 Chorizo pølse kan erstattes med skinke,salami eller bacon.
wienerbrød med egg, chorizo pølse og ost
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 30 minutter
Du trenger
- Butterdeig kjøpt ferdig deig i frysedisken på butikken, 1 plate gir 2 brød/skiver
- Litt løk
- Litt paprika
- Litt purreløk
- Litt chorizo pølse
- Litt squash
- revet ost gjerne cheddar blanding
- 1 egg pr brød/skive
- salt og pepper og litt chilipulver
Slik gjør du
-
Kutt fyllet i biter
-
Kjevle en plate butterdeig slik at den blir dobbelt så bred.
-
Del platen i to og kutt en firkant på deigen som er ca 1 cm inn fra kanten. Prikk med en gaffel i midten.
-
Legg fyll, grønnsaker, kjøtt og ost inni den prikkede firkanten, kanten rundt skal være bar.
-
Stek på 200 grader i ca 10-12 minutter
-
Ta ut av ovnen og ha ett egg oppi hvert brød/skive
-
Ha på litt salt og pepper
-
Stek videre i 5 minutter
-
Ta ut av ovnen og ha på litt revet ost, stek videre et par minutter eller til osten har smeltet.
-
Ha på litt chilikrydder og litt purreløk på toppen.
-
Klart til servering 🙂
Tips
Tips:
Du kan bruke det du liker av krydder og grønnsaker oppi. Du kan også piske eggerøre og helle oppi istedenfor hele egg.
Skriv en respons