Enkel, deilig og mør svinegryte med masse smak og en spicy ettertone. Serveres med ris og salat eller godt brød. Perfekt på Søndager 🙂
Spicy svinegryte
Prep Tid 15 minutter
Cook Time 3 timer 20 minutter
Total Time 3 timer 35 minutter
Servings 3
Du trenger
- 350 gram svinekjøtt i biter/strimler
- 1/2 liten løk
- 2 fedd hvitløk
- 2 små very hot chili peppers
- En liten neve aspargesbønner
- 1/2 rød paprika
- 1 boks hakkede tomater
- 1,5 dl Tine kremfløte
- 1-2 dl vann
- 1 ts honning
- 1 ts spisskummen/cuminin
- 1 ts salt
- 1/2 ts hot chilipulver
- 1 ts paprika
- 1 ts pepper og salt
Slik gjør du
-
kutt grønnsaker og kjøtt i biter
-
Brun kjøttet lett i en panne og sett til side.
-
Ha litt olje i en varm gryte og tilsett grønnsakene. La surre 2-3 minutter mens du rører
-
Hell oppi hakkede tomater og vann, bland sammen.
-
Ha oppi honning, rør godt
-
Ha oppi kjøttet og krydderet og bland godt sammen.
-
La koke halveis under et lokk på svakeste varme ca 1 time.
-
Ha oppi fløte og rør godt
-
Kok videre i 30-60 minutter
-
Serveres med kokt ris og salat eller godt brød.
Her så det ut til å være mange gode retter?gleder meg til å smake kyllingpannen din for den står i ovnen hos meg nå i dag ?Takk for at du deler?
Åh så hyggelig å høre 🙂 Håper du liker kyllingpannen, det er den mest populære retten her på siden min 🙂