Vi griller litt pølser i løpet av sommeren. Alle de late dagene hvor dagen tilbringes på stranden så barn og hund får kjølt seg ned, da er det veldig enkelt og koselig å heller fyre opp grillen isteden for å dra hjem i finværet og lage middag. Og lage pinnebrød deig er gjort på 3 minutter, og utrolig godt å snurre rundt pølsa før du griller den. Et godt alternativ til lompe og pølsebrød.
Bonusbilde av valpeskvalpen vår med sandete våt snute som er fornærmet når han ikke får pølse med pinnebrød <3 🙂
Pølse i pinnebrød
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 10 minutter
Total Time 20 minutter
Du trenger
- 4 dl hvetemel
- 2 ts sukker
- 1 ts salt
- 2 ts bakepulver
- 0.75 dl bakeolje eller soyaolje
- ca 1 5 dl vann
Slik gjør du
-
Bland alt det tørre i en bolle
-
tilsett vann og olje
-
bland godt med en gaffel, bruk hendene for å kna deigen i sammen, er den litt våt så tilsetter du litt mer mel til du får en fin fast deig.
-
Ha deigen over i en pose. (Ha litt olje i posen før du har oppi deigen så den ikke klistrer seg fast i posen.)
-
Snurr rundt pølsen og grill til den er brun og fin.
Sunn mat 🙂
Vet ikke om det er så sunt da, men godt er det ihvertfall og godt skal man ha det 🙂 😉