En kjapp og nydelig rett elsket av store og små. Laget på under en halvtime. Som alltid alt i en gryte som gjør det hele både enkelt og nydelig i smak.:)
Kremete radiatori pastagryte
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 15 minutter
Total Time 30 minutter
Servings 4
Du trenger
- 400 gram Radiatori pasta fåes kjøpt på meny butikker Eventuelt kan du bruke skruepasta eller penne hvis du ikke får tak i radiatori.
- 400 gram kjøttdeig
- 1 løk
- 3 fedd hvitløk
- 1 vårløk
- 1 boks hakkede tomater
- 200 gram revet cheddar/mozarella osteblanding
- 2,3-3 dl kraft av mørk buljong
- 1,5 dl tine kremfløte
- 1 ts salt
- 1 ts sort pepper
- 1 ts paprika pulver
- 1/2 ts cumini / spisskummen
Slik gjør du
-
Forvarm stekeovnen til 230 grader
-
kok pastaen som anvist på pakken, når den er klar sil av vann og sett til siden.
-
I en dyp panne eller gryte har du i litt smør
-
Tilsett kjøttdeig, krydder, løk og hvitløk og stek til kjøttdeigen er brun og ferdig stekt.
-
Ha i kraft, hakkede tomater og den kokte pastaen og rør godt.
-
La det småkoke under lokk i 5 minutter
-
Tilsett halvparten av osten og fløten og bland godt. ( hvis du har laget i en høy gryte som ikke tåler å stå i stekeovnen må du nå ta maten over i en ildfast form før du fortsetter med trinn 8
-
Fordel resten av osten på toppen og avslutt med å strø hakket vårløk over.
-
Sett pannen inn i ovnen og la stå i ca 3 minutter, til osten er smeltet.
-
Klar til servering 🙂
Skriv en respons