Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage. En kjempegod middag på en halvtime 🙂
Fløtegratinert fisk med ost og crême Fraiche
200-220 grader i 20-25 minutter
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 25 minutter
Total Time 35 minutter
Servings 5
Ingredienser
- 4 Laks eller ørret fileter og 3-4 torskeloin
- 1 ts Crème fraîche pr filet
- 1,5- 2 dl tine kremfløte
- Litt revet mozarella ost
- salt og pepper
- sitron pepper
- Asparges topper
- Asparges bønner frosne
Slik gjør du
-
Ha fisken i en ildfast form ca 23*27 cm, ha over krydder og legg så en ts Crème fraîche oppå hver fiske filet.
-
Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken.
-
Ha over fløten og tilslutt revet ost
-
Stek på 200-220 grader i ca 20-25 minutter
Tips
Tilbehør:
Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat
Brokkoli og kokte gulerøtter
Agurksalat og rømme
Eventuelt litt smeltet smør som saus
Skriv en respons