Bringebær og sitronkake fylt med vaniljekrem

Denne kaken laget jeg til min kusine som nettopp fylte år og pyntet med strikketøy siden det er hennes store hobby 🙂

Kaken er en frisk og god Bringebær sitronkake fylt med vaniljekrem og friske bringebær. Kaken er trukket og pyntet med marsipan.

1

Bringebær og sitronkake fylt med vaniljekrem

Author Spiselise.no

Du trenger

  • 1 bringebær/sitron kake se link til oppskrift nederst i oppskrift, lages i en rund 22 cm form.
  • En liten boks vaniljekrem
  • Kremfløte
  • Friske bringebær
  • Ønsket pynt krem, marsipan, fondant

Slik gjør du

  1. Stek og avkjøl kaken
  2. Stivpisk litt krem og vend inn i vaniljekremen, ikke ha for mye krem i for da blir den rennende.
  3. Del kaken i to lag
  4. Smør et godt lag med vaniljekremen, og legg friske bringebær oppå kremen, legg på lokket.
  5. Dekk hele utsiden og toppen av kaken i et tynt lag med vaniljekrem.
  6. Du kan nå trekke kaken med fondant, marsipan eller pynte den med krem og friske bær.

Tips

Tips:
jeg brukte eldorado sin marsipan (for første gang) som jeg tilsatte farge, denne marsipanen har litt mandelskall i seg slik at det blir litt brune prikker så anbefaler ikke denne marsipanen pga det.

Adapted from Trykk her for oppskrift på bringebær/sitron kaken

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.