Denne kaken laget jeg til min kusine som nettopp fylte år og pyntet med strikketøy siden det er hennes store hobby 🙂
Kaken er en frisk og god Bringebær sitronkake fylt med vaniljekrem og friske bringebær. Kaken er trukket og pyntet med marsipan.
Bringebær og sitronkake fylt med vaniljekrem
Du trenger
- 1 bringebær/sitron kake se link til oppskrift nederst i oppskrift, lages i en rund 22 cm form.
- En liten boks vaniljekrem
- Kremfløte
- Friske bringebær
- Ønsket pynt krem, marsipan, fondant
Slik gjør du
-
Stek og avkjøl kaken
-
Stivpisk litt krem og vend inn i vaniljekremen, ikke ha for mye krem i for da blir den rennende.
-
Del kaken i to lag
-
Smør et godt lag med vaniljekremen, og legg friske bringebær oppå kremen, legg på lokket.
-
Dekk hele utsiden og toppen av kaken i et tynt lag med vaniljekrem.
-
Du kan nå trekke kaken med fondant, marsipan eller pynte den med krem og friske bær.
Tips
Tips:
jeg brukte eldorado sin marsipan (for første gang) som jeg tilsatte farge, denne marsipanen har litt mandelskall i seg slik at det blir litt brune prikker så anbefaler ikke denne marsipanen pga det.
Adapted from Trykk her for oppskrift på bringebær/sitron kaken
Jeg elsker kombinationen af hindbær, citron og vanille creme, der gør det mere lækker.