Jeg er veldig glad i fløtegratinerte poteter, så her om dagen testet jeg å fløtegratinere chips, og det ble kjempegodt! I tillegg er det jo veldig raskt å lage og trenger ikke så lang steketid. Vi hadde det til entrecote og det var perfekt tilbehør. Så hvis du er «lei» av fløtegratinerte poteter som tilbehør så prøv denne vrien en dag 🙂
Fløtegratinerte Chips
Prep Tid 5 minutter
Cook Time 15 minutter
Total Time 20 minutter
Servings 2
Ingredienser
- 170 g Sørlandschips - Disse chipsene er hardere og sprøere enn vanlig maarud chips. Bruk Sørlandets eller noen som er i samme kategorien.
- 1 fedd hvitløk - revet
- Litt pepper og rød paprika krydder
- 2-2,5 dl tine kremfløte
- litt revet ost eller noen revet osteskiver.
Slik gjør du
-
Ha chipsene i en ildfast form
-
Ha over fløte, krydder og revet ost
-
Stekes på 200 grader i ca 12-15 minutter
Skriv en respons