Jeg har alltid vært veldig glad i krydderkake, det lukter og smaker nydelig. Så jeg fikk lyst å prøve meg på en kruskake versjon, og resultatet ble helt nydelig. Det smakte over all forventning og selv samboeren min som egentlig ikke er så glad i kake syntes det var knallgodt. Kaken er mer som en dessert enn et kakestykke og det hele tar bare 5 minutter å lage, bedre kan det jo ikke bli 😀 Jeg serverte med pisket krem og litt sjokoladechips på toppen, nam nam!
Krydderkake med sjokolade på 5 minutter
Prep Tid 5 minutter
Cook Time 2 minutter
Total Time 7 minutter
Servings 2
Ingredienser
- 2 egg
- 4 ss Soya olje eller annen bake olje
- 4 ss brunt sukker
- 2 ss melk
- 1 ts vanilje essens
- 8 ss hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1/2 ts kanel
- 1/2 ts malt nellik
- 1/3 ts malt ingefær
- 1/4 ts salt
- 2 ss Sjokoladechips
Slik gjør du
-
I en bolle blander du olje, sukker, egg, melk og vanilje essens. Bland godt.
-
tilsett alt unntatt sjokoladen og rør godt til alle klumpene er ute.
-
Tilsett sjokoladen og bland godt
-
Fordel like mye røre i to små boller eller to litt store kaffekopper
-
1,5 - 2 minutter i mikroovnen på 800 watt
-
Serveres varm/lunken med Pisket krem og litt sjokoladechips på toppen
-
Så er det bare å nyte 🙂
Tips
Tips:
Server med pisket krem og litt sjokoladechips til topping
Skriv en respons