En deilig smakfull svinegryte servert med ris og salat. Alt i en panne og inn i ovnen hvor det skal kose seg 2-3 timer. Perfekt på en søndag 🙂
Paprika svinegryte
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 5 timer
Total Time 5 timer 10 minutter
Servings 4
Ingredienser
- 4 svinekoteletter eller nakkekoteletter
- 1 rød løk
- 2 små vårløk
- 1 rød paprika
- 2 charlotte løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 liten boks tine krem fløte
- 1 boks creme fraiche
- 2 ss paprika pulver
- 1 ts chilipulver
- 2 ts spisskummen
- 1 ts salt
- 1 ts sortmalt pepper
- Basmati Ris
Slik gjør du
-
kutt vekk ben og fett på kotelettene og stek dem et par minutter på hver side på middels varme.
-
Bland fløte og cremefraiche i en dyb ildfast form, bland godt med en gaffel.
-
Tilsett krydder og bland godt
-
Tilsett opphakkede grønnsaker og bland godt
-
legg oppi kotelettene
-
Ha på lokk eller folie og stek på 180 grader i 2-3 timer
-
Ta formen ut av ovnen, det vil nå se klumpete og rart ut, rør i sausen med en gaffel så vil den bli klumpefri og se bedre ut.
-
Dra i kotelettkjøttet med to gafler til alt er strimlet og bland godt i sammen med sausen. nå er den perfekt.
-
Serveres med kokt ris og salat
-
Kjempegodt 🙂
Skriv en respons