En nydelig, enkel og mettende suppe perfekt en kald høst eller vinter kveld. Godt for store og små 🙂
Chorizo og bacon suppe
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 35 minutter
Total Time 45 minutter
Servings 4
Ingredienser
- 7-8 dl vann
- 4 dl kremfløte
- 2-3 ss Creme fraiche
- 1 grønnsaks buljongterning
- 4 middelsstore poteter
- 1 liten blomkål
- 1 liten boks mais
- 10 sukker erter
- Salt og pepper
- 150 g Bacon terninger
- Noen skiver med Chorizo pølser
Slik gjør du
-
Kutt poteter i biter og ha i en gryte med vannet og kok opp
-
Tilsett buljongterningen og la koke i 5 minutter.
-
Tilsett blomkål kuttet i mindre biter og kok opp
-
tilsett fløten og la det koke til potet og blomkål er møre.
-
Mos med en stavmikser, kan godt være litt klumper igjen.
-
Tilsett mais (nesten hele boksen) og sukkererter og la koke et par minutter, smak til med salt og pepper.
-
Tilsett creme fraiche, rør godt og la det få et oppkok, trekk vekk fra varmen, klar til servering.
-
Stek bacon terninger og skiver av Chorizo pølse i en varm panne til det blir litt crispy.
-
Ha bacon og Chorizo på toppen av suppen før servering.
-
Kan gjerne servere noe godt brød til, men suppen er mektig nok alene 🙂
Skriv en respons