
Daddel chutney på brie var veldig godt. Her har jeg brukt Masala Magic sin som har en indisk smak i seg. Den er laget av dadler og tamarind og smaker både søtt og surt. Her får den selskap av både honning og valnøtter, perfekt til kjeks og vin

Brie med daddel chutney og honning
Prep Tid 5 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 25 minutter
Ingredienser
- 1 hel brie
- Daddel Chutney
- Litt honning
- Valnøtter
- Kjeks til å dyppe i osten
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 170 grader
-
Ha brien på et bakepapir på et stekebrett
-
Lag et kryss på overflaten og stek brien i ca 5 minutter.
-
Løsne forsiktig hver trekant laget av krysset, og fold forsiktig bakover (se bilde)
-
Ha over litt honning, 1-2 ts med daddel chutney og litt valnøtter
-
Stek brien midt i stekeovnen på 170 grader i ca 15- 20 minutter eller til den er helt myk når du trykker på den i siden.
-
Server med dine favoritt kjeks og dypp i vei
Skriv en respons