Marsipan hører julen til her hos oss, her er noen flotte julemarsipan som pynter opp i kakeskålen 🙂 Jeg har brukt ferdigkjøpt Marsipan, hjemmelaget er som regel best men det finnes mange gode kjøpemarsipaner der ute så her er det bare å bruke det du liker best. Veldig enkelt, dekorativt og godt er det 🙂
Julekonfekt av Marsipan
Du trenger
- 500 g Marsipan
- Konditor/matfarge Rød og Grønn
- Sukker
- Sjokolade
- Pynt/strøssel
Slik gjør du
-
Del Marsipanen i 3 like store deler
-
Farg den ene delen Rød, den andre Grønn og siste del kan være naturlig farge
-
Trill deigene ut til 3 like lange pølser og rull dem forsiktig i sammen
-
Kutt i munnfulle biter og rull dem til baller
-
Trill noen av ballene i sukker og noen kan du dyppe i smeltet sjokolade og ha litt pynt på toppen
-
Oppbevares i en tett plastikkboks, helst i romtemperatur (de med sjokoladetrekk kan oppbevares i en kjølig bod eller grønnsakskuffen i kjøleskapet)
Skriv en respons