Waldorfsalat passer perfekt til koldtbord eller til svineretter. Som barn kan jeg huske at Waldorfsalat var det verste jeg visste, men nå er det noe av det beste jeg får på et koldtbord 🙂 Det er godt man endrer smak med tiden. Her er en deilig klassisk oppskrift på waldorfsalat.
Waldorfsalat
Prep Tid 10 minutter
Du trenger
- 3 stilker stangselleri
- 1 boks ananas i biter
- 2-3 epler
- 1 sitron
- 100-150 gram valnøtter
- 150 gram druer
- 2 dl majones
- 2 dl kremfløte
Slik gjør du
-
Pisk fløten til krem og rør inn majonesen, sett til side
-
kutt stangselleri og epler i biter, bland eplebitene med saften fra sitron slik at de ikke blir brune. Hell av sitronsaften før du blander eplene inn i kremen
-
Grovhakk valnøttene
-
del druene i to
-
Bland alt inn i kremen og smak til med saften fra ananas boksen
-
Før servering kan du pynte med litt druer og valnøtter på toppen
-
Oppbevares i kjøleskapet med plastfolie eller lokk over.
-
Holder seg fint 2-3 dager.
Skriv en respons