En rask, enkel og smaksrik rett som faller både store og små i smak. Denne retten lager du ferdig på 25 minutter, og 15 av de minuttene lager den seg selv så da kan du gjøre andre ting eller bare slappe av litt med beina høyt hevet. En middag som passer perfekt i disse høst tider. Server gjerne en god salat til 🙂
Kjøttdeig i form
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 15 minutter
Total Time 25 minutter
Servings 4
Du trenger
- 400 gram kjøttdeig
- 150 gram sjampinjong
- 1 løk
- 3 ss sennep
- 1 dl rømme
- 1 dl kremfløte fløte og rømme kan erstattes med 2dl creme fraiche
- salt og pepper
- 50 gram revet ost
- Potetmos 4-5 porsjoner
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 220 grader
-
Stek kjøttdeigen til den begynner å bli brun, ha i oppkuttet løk og sopp, stek videre i 2-3 minutter
-
Bland rømme, fløte og sennep i sammen å ha over kjøttblandingen
-
Smak til med salt og pepper og la småkoke et par minutt
-
Ha kjøttblandingen over i en ildfast form
-
Lag potetmosen og legg den som et lokk over kjøttdeigblandingen.
-
Strø litt ost på toppen
-
Stekes på midterste rille ca 15 minutter
Skriv en respons