Kjempegode kyllingklubber marinert i tacokrydder. Jeg serverer med ris, bønnestuing og lettstekte grønnsaker som paprika,løk, chili og maiskorn. Du kan selvsagt serverer med det du liker best 🙂
Taco kyllingklubber
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 30 minutter
Total Time 40 minutter
Servings 4
Du trenger
Taco kyllingklubber
- 1 pakke ferske kyllingklubber
- 1,5 ss tacokrydder - oppskrift på tacokrydder HER
- 2-3 ss olivenolje
- 1/2 rød chilipepper i tynne skiver
- 1,5 dl Tine kremfløte
- 0,5 dl vann
Bønnestuing
- En boks kidney bønner skylt i kaldt vann
- ca 0 5 dl Tine kremfløte
- Litt salt og pepper
Grønnsaker
- 1/2 løk i skiver
- 1/2 rød paprika i tynne strimler
- 1/2 hakket chiliPEPPER
- 1/2 liten boks maiskorn
Slik gjør du
Kyllingklubber
-
Forvarm stekeovnen til 200-220 grader
-
bland tacokrydder og olivenolje i en bolle, rør godt
-
Ha marinaden over kyllingklubbene og smør ut med en pensel
-
Brun kyllingklubbene i en varm panne med smør, 2-3 minutter på hver side
-
Ha over fløte og vann og sett hele pannen inn i stekeovnen i 15-20 minutter eller til klubbene er gjennomstekt. (hvis pannen din ikke kan inn i stekeovnen kan du ha det over i en ildfast form)
Bønnestuing
-
Ha bønnene i en gryte med smeltet smør, la surre 3-4 minutter mens du rører
-
Ha over litt salt og pepper, tilsett fløten og rør godt. La småkoke et par minutter
-
Bruk en potetmoser og mos bønnene litt, rør godt, klar til servering.
Grønnsaker
-
Ha grønnsakene i en gryte med litt smør og olje, stek på middelsvarme mens du rører jevnlig i 3-5 minutter. De skal være blanke og litt myke
Tips
Servering:
Serveres med kokt ris og ønsket tilbehør . Bruk sausen fra kyllingklubbene over risen og kyllingen, kjempegodt 🙂
Skriv en respons