Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til og med min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt 🙂 Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne. Så enkelt, så godt , dette må dere bare teste 🙂
Kremete Laks, Bacon og Reke Pasta
Prep Tid 5 minutter
Cook Time 16 minutter
Total Time 20 minutter
Servings 4
Du trenger
- 5,5 dl pasta penne
- 4 dl vann
- 3 dl Tine kremfløte
- 1 grønnsak buljongterning
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1/2 ts sitronpepper
- 1/2 ts red curry pulver
- 1/4 ts chiliflak
- 1/4 ts tørket timian
- 4 lakse fileter uten skinn
- 140 gram bacon
- 100 gram revet mozarella/cheddar ost
- En neve Aspargesbønner
- 2 vårløker
- 1/2 rød chili
- 100 gram pillede reker
- Sitron og sitronmelisse til pynt
Slik gjør du
-
Kutt bacon i små biter og stek til de er litt crispy, sett til siden
-
Kutt grønnsaker i biter, Aspargesbønnene kan du dele i to.
-
I en dyp panne eller gryte tilsetter du Pasta, vann, buljongterning, kremfløte og krydder, bland godt i sammen.
-
Kok opp å la småkoke under lokk eller folie i ca 10 minutter. Rør av og til.
-
Ha så oppi fisken og grønnsakene. Rør forsiktig rundt og la småkoke i 4 minutter
-
Tilsett reker og bacon, bland forsiktig i sammen og la småkoke i 2 minutter
-
Ta pannen av platen og tilsett osten, rør forsiktig rundt.
-
Klar til servering. Ha over litt sitronsaft, legg to halve sitronskiver på toppen og ha over litt hakket sitronmelisse eller annen grønn ønsket urt.
-
Helt nydelig 🙂
Fantastisk enkelt & skamgodt! Hadde ikkje sitronpepper el red Curry, brukte heller karri & paprika + hel chilipepper. Min kresne 7 åring ba om 2 påfyll.
Så herlig å høre at 7 åringen også digget det 😀 Takk for tilbakemelding 😀