Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt 🙂 Denne versjonen er enklere og raskere enn originalen og smaker kanskje enda litt bedre. Barna og de voksne her i hus elsker den ihvertfall 🙂 Som vanlig alt i en gryte, så raskt, enkelt og godt 😀
Pølsegraten i gryte
Prep Tid 5 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 25 minutter
Servings 4
Du trenger
- 5 dl pasta penne
- 4 dl vann
- 3 dl Tine kremfløte
- 150 gram revet gul/cheddar eller mozarella ost jeg har brukt Cheddar/mozarella blanding
- 3-400 gram middagspølse i biter
- 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika
- 1/4 ts revet muskattnøtt
- 0,5 - 1 ts salt og pepper smak til slik du liker det
Slik gjør du
-
I en dyp panne eller gryte har du i vann, fløte, krydder og ukokt pasta
-
Kok opp og la småkoke under lokk eller folie i 12 minutter til det tykner litt og pastaen begynner å bli mør
-
Tilsett mais og pølse kuttet i biter og bland godt, la koke i 5 minutter til
-
Rør inn osten, klar til servering.
-
Så enkelt, så godt 🙂
Jeg hadde ikke kremfløte så jeg brukte vanlig melk. Det ble for mye veske. Jeg rørte inn cheddar og mosarella da ble den litt bedte. Ble litt mer suppe da men, smakte veldig godt