Mellombar med Sjokolade og Peanøttsmør

Disse mellombarene er kjempegode og perfekte som et lite mellom måltid. Enkle og raske å lage, holder seg i 5-7 dager i en tett boks i kjøleskapet.

1a

2a3a

5

6

Mellombar med sjokolade og peanøttsmør

Prep Tid 10 minutter
Cook Time 30 minutter
Total Time 40 minutter
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 110 gram skolda mandler
  • 70 gram store havregryn
  • 15 gram rice crisp
  • 3 ss Chia frø
  • 1/4 ts maldon havsalt
  • 13 dadler - store ferske dadler
  • 1,5 ss lønnesirup
  • 1 ts vanilje essens
  • 190 gram grovt peanøttsmør
  • 90 gram mørke sjokoladechips eller sjokoladesmelt chips
  • avlang form som er 35*23-25 cm

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 160 grader
  2. finhakk mandlene, eller kjør de i blenderen til det er små biter
  3. Blend havregrynene kjapt i blenderen, 3-4 sekunder
  4. Ha mandler og havregryn i en bolle og bland
  5. Ta steinene ut av dadlene og ha dem i blenderen sammen lønnesirup og vanilje essens, blend til dadlene er i små biter.
  6. Ha blandingen oppi bollen med gryn og mandler
  7. tilsett resten av ingrediensene og bland godt med en sleiv
  8. Ha bakepapir i bunnen av en ildfast form og klem deigen ut i formen, pass på at kantene blir rette.
  9. Stekes midt i ovnen i 25-30 minutter
  10. La avkjøle 10-15 minutter før du skjærer dem i biter.
  11. La avkjøles helt
  12. Oppbevares kjølig i lukket boks, holder seg i 5-7 dager.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.