Denne pizzaen er garantert å bli en suksess hos pizza-oste elskeren. Her stekes pizzaen med deigen på toppen, før den snus opp ned ved servering. Den skal være en krysning mellom pizza og pai. Kjempegodt, raskt og enkelt var det. En skikkelig saftig og smaksrik pizza, og veldig mektig.
Pizza Pot Pie
Prep Tid 20 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 40 minutter
Servings 4
Ingredienser
- 1 porsjon Pizzadeig - oppskrift på pizzadeig.com
- 1 pakke kjøttdeig + pizzasaus - jeg tilsatte også vårløk charlotte løk, chili og hvitløk.
- Ost masse ost
- Litt olje
- Champignon
Slik gjør du
-
forvarm stekeovnen til 200 grader
-
Kjør klar pizzafyllet
-
Bruk en suppe tallerken eller bolle som ikke er alt for dyp.
-
Smør bollen godt med olje
-
legg oste skiver slik at hele bollen inni er dekket med ost, legg 2-3 lag med ost.
-
Legg på fyll og ha hele champignon på toppen
-
kjevle ut en litt tykk runding som nesten dekker toppen på skålen, legg den litt over kanten på den ene siden mens du drar deigen forsiktig over og lukker den over kanten rundt hele bollen.
-
Stekes på 200-220 grader i ca 15 minutter
-
Ta pizzaen ut av ovnen, la hvile 2-3 minutter før du hvelver den over på en tallerken.
-
Så er det bare å nyte. Det går nok minst 3-4 personer på en pizza i suppetallerken størrelse.
-
Fryktelig godt og mektig!
Skriv en respons