Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter. Perfekt i barneselskap, eller som tv og fingermat. Skal du lage til voksne kan du bruke noen skikkelige gode «voksne» pølser istedenfor de litt kjedelige grillpølsene som barna er så glad i 🙂
Serveres med ketchup som dipp. Knallgodt og skremmende enkelt 🙂
Pølsesnurrer på 1-2-3
Perfekt til barnebursdager, perfekte som turmat
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 25 minutter
Total Time 35 minutter
Ingredienser
- Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater en plate holder til 2 pølser
- Grillpølser etter ønske
- litt smeltet smør
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 220 grader
-
Del hver smørdeig plate i to på langsiden
-
Dra eller kjevle litt i platen så den blir litt lenger (1-2 cm)
-
begynn i den ene enden på pølsa og snurr deigen rundt hele pølsen.
-
Sett på et stekebrett kledd med bakepapir
-
Pensle snurrene med litt smeltet smør
-
Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
Kan også lages med ferdig pizzabunn.
Gjort dette flere ganger, og blir nydelig hver gang
Det kan den og det gjør jeg også Inni mellom 😁👍🏻