Denne lille retten passer utmerket som frokost, lunsj eller kvelds. Den smaker helt fantastisk og er kjempe enkel å lage.
Oppskriften rekker til 4-6 egg
Du trenger:
- 1/2 hakket løk
- 2-3 fedd hvitløk
- 1 boks hakkede tomater
- Revet ost
- Loff brød
Krydder:
- Salt
- Pepper
- 1 ts sukker
- Paprika pulver
- Chilipulver
Her er det bare å tilsette etter smak
Slik gjør du:
- Surr løken i olje og litt smø på middels varme i 5 minutter
- tilsett hakket hvitløk og la surre i 3 minutter
- Tilsett hakkede tomater og krydder, la surre i 10 minutter
- rør med jevne mellomrom.
- Når fyllet er ferdig finner du frem noen små ildfaste former og fordeler fyllet i formene.
- Knekk så 1 eller 2 egg over fyllet
- Krydre med salt og pepper
- Tilsett revet ost
Stek midt i ovnen på 220 grader i 12-15 minutter.
Serveres med ristet loff brød.
Håper det smaker !
#Frokost
Skriv en respons