Jeg elsker fersk bakst, lunkent deilig brød fylt med søtt eller salt. Dette deilige flettebrødet fylt med sjokolade og marshmallow er utrolig deilig og nytes best når det er ferskt og lunkent. Ikke er det vanskelig og det tar ikke så veldig lang tid heller. Så er det bare å nyte med et glass iskald melk 🙂
Sjokolade og Marshmallow flette
Stekes midt i ovnen på 180-200 grader i ca 30 minutter.
Prep Tid 40 minutter
Cook Time 30 minutter
Total Time 2 timer 10 minutter
- 500 gram hvetemel
- 1 dl melk
- 3 dl vann
- 2/3 pose gjær
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
- 70 gram romtemperert smør
- 300 gram mørk sjokalde
- Mini Marshmallows
Slik gjør du
-
Ha det tørre i en bolle
-
Tilsett romtemperert smør og kna inn i melblandingen
-
tilsett væsken litt og litt mens du knar sammen deigen med hendene eller bruker kjøkkenmaskin.
-
Elt deigen i 5-10 minutter til du har en glatt fin deig som ikke henger fast i fingrene.
-
Sett til heving i 30 minutter og mens den hever kan du kutte sjokoladen i biter.
-
Del deigen i tre like store deler, rull til en pølse som er like lang som stekebrettet ditt og kjevle den flat og bred.
-
Ha i sjokolade og litt marshmallow og rull til en stram pølse.
-
Gjenta til du har 3 pølser.
-
Legg pølsene på stekebrettet og flett de i sammen.
-
Etterhev i 20-30 minutter under et kjøkkenhåndkle på et lunt sted
-
Pensle med egg og pynt med nøtter om du vil
-
Stekes midt i ovnen på 180-200 grader i ca 30 minutter.
-
Serveres lunken med melisglasur
Skriv en respons