Godt til Taco og Nacho 🙂

  • 2 bokser hermetiske salat/gryterettbønner
  • 1 rød løk
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 ts olje
  • Pepper
  • Litt vann
  1. Tøm bønnene i et dørslag og skyll av all saften fra hermetikk boksene.
  2. Finhakk løken og la den steke med litt olje i en gryte i noen minutter.
  3. Press i hvitløken.
  4. Tilsett bønnene og la disse koke mens du moser dem. Tilsett vann etter hvert som væsken fordamper slik at bønnene ikke svir seg, men pass på at det ikke blir for mye væske.
  5. Til slutt skal du få en stuing der de fleste bønneskallene er most/kokt i stykker. Tilsett taco krydder og pepper.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.