Denne retten har mange navn, den kan spises som en forrett, som middag eller brukes som tilbehør til middag.
Jeg liker å servere denne med litt grønnsaker og en deilig biff ved siden av 🙂
2-4 Prs
- 5 Bakte poteter
- krydder eller hvitløksmør eventuelt rent smør
- stekt bacon i små biter
- ost
- Bak potetene
- Del dem i to når de er ferdig og enda varme
- skrap ut innholdet i en bolle, spar litt tykkelse så ikke veggene på poteten blir løvtynne siden poteten skal fylles opp igjen
- smør de skrapte halve potetene, og sett dem i stekeovnen til de har fått litt brun farge og skallet ser litt crispy ut ca 230 c
- bland innholdet fra poteten med smør og stekt bacon.
- fyll opp halvdelene med blandingen
- ha ost på toppen
- stek i ovnen til osten har smeltet og er fin i fargen
Server med rømme og litt purre på toppen, smaker himmelsk !
NYT !
Skriv en respons