Pappa’s Pasta Penne

Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta. enkel og kjapp å lage 🙂

1

IMG_2689

Pappa's Pasta Penne

Servings 4

Du trenger

  • 4 svinekoteletter kuttet i biter svin kan erstattes med kylling eller pølse biter
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 løk
  • 300-350 gram pasta penne
  • 5 dl kraft av mørk Kjøttbuljong
  • 3 dl kremfløte
  • 50 gram revet eller hakket cheddar ost
  • 50 gram revet gulost
  • 1 ts paprika pulver
  • 1/2 ts Cumin malt spisscumun
  • salt og pepper ca 1/2 ts av hver, men her er det bare å ta mer eller mindre slik du foretrekker smaken

Slik gjør du

  1. Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne
  2. Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet
  3. Tilsett krydderet og rør det inn
  4. Ha i kraft og fløte, bland godt
  5. Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter).
  6. Ha så oppi osten og rør godt til all osten har smeltet.
  7. Så er det klart til servering.

Tips

Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av 🙂

Bonusbilde av vår nye valp Noddy <3

IMG_2654

#pastapenne #kremetepasta

6 Comments

  1. Ikke for at være kritisk, men kan man ikke skrive opskrifterne på dansk.
    Det er virkelig gode opskrifter…

    • Men jeg er Norsk og ikke så god i Dansk, men håper og tror at våre språg er så like at det likevel er forståelig 🙂 Hyggelig at du lier oppskriftene 🙂

    • Hei Mariann, på butikken får du kjøpt noe som heter Mørk Kjøttbuljong i terninger som du bruker til å lage kraft eller annen type kjøttbuljong 🙂 står som regel i nærheten av supper og gryteretter 🙂

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.