Masala Magic Curry chicken

Sponset

For en liten stund siden fikk jeg tilbud om å teste Masala Magic sin Basmatiris, curry paste og raita mix. Jeg er veldig glad i Indisk mat og Indiske smaker, og i tillegg er Magic Masala sine produkter helt uten unaturlige konserveringsmidler og er i tillegg både gluten og laktosefri. Masala Magic ble startet av Niru Kumra i 2003 med en visjon om å gjøre Indisk mat like kjent i Norge som pizza og Pasta, og i 2011 hadde hun sin første produktserie klar. Hun har utgitt en kokebok i 2004 og startet med kurssenter i 2006. Masala betyr krydderblanding og magic betyr å trylle, og på kursene sine lærer de bort hvordan trylle med krydderne og få de deiligste retter. I tillegg arrangerer hun også spennende matreiser til India. Du kan lese mer om kursene deres HER. De har mange andre spennende paste og chutney’s som jeg også har lyst å prøve. Daddel chutney hørtes spennende ut, aner ikke hva den kan brukes til men daddel er godt og det står alltid tips til bruk på glassene så skal nok få laget noe godt. Håper bare de har den på nærbutikken 🙂

1

Jeg laget en enkel kylling gryte av curry paste, fløte og creme fraiche. Hadde absolutt gjort seg med litt grønnsaker oppi men hadde ingen for hånd så da ble det sånn 🙂 Godt var det lell 🙂 Retten ble passe sterk slik at den passet til barna. Her kan du justere ned vesken/fløten og Creme fraiche om du ønsker en sterkere smak.2

Du kan finne flere oppskrifter på Niru’s Verden. Følg gjerne Masala MagicFacebook, Instagram og Twitter

Masala Magic Curry Chicken

Prep Tid 5 minutter
Cook Time 30 minutter
Total Time 35 minutter
Servings 4
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 500 gram kyllingfilet
  • 1/2 glass curry paste
  • 2 dl fløte
  • 2 ss creme fraiche
  • Basmati ris

Slik gjør du

  1. kok ris som anvist på pakken
  2. Kutt kyllingen i passe biter, stek i en dyp panne og sett til siden.
  3. Ha currypaste og creme fraiche i pannen og bland godt mens det freser i et minutt
  4. tilsett fløten og rør godt, la det koke opp.
  5. tilsett kyllingen og la småkoke i 5 minutter
  6. Hvis du vil kan du ha i grønnsaker, curry paste kan blandes med  kjøtt, grønnsaker, kjøttdeig, kylling etc.
  7. Server med ris, nanbrød og Raita mix.

Tips

Info:
Surmelken var gått sur for meg så jeg fikk ikke testet Raita så den får jeg gi en tilbakemelding på senere. Den skal blandes med surmelk/kulturmelk
Curry pasten ga en veldig god smak og lukt, og er absolutt et merke jeg kommer til å benytte meg av flere ganger.

Adapted from Trykk her for oppskrift på Nanbrød

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.