Cajun krydder

Et deilig, litt sterkt krydder, som egner seg godt til kjøtt, sjømat, kylling, grønnsaker og gryteretter.

1

IMG_8592

Cajunkrydder

Prep Tid 5 minutter
Total Time 5 minutter
Author Spiselise.no

Du trenger

  • 2 ss salt
  • 2 ss hvitløkspulver
  • 2 1/2 ss paprika
  • 1 ss sort pepper
  • 1 ss cayenne pepper
  • 1 1/2 ss tørket oregano
  • 1 1/2 ss tørket timian
  • 1/2 ss chiliflak
  • 1/4 ts hot chili pulver
  • 1 ss løkpulver

Slik gjør du

  1. Bland alle krydderne godt i en bolle.
  2. Oppbevares i en lufttett boks/glass
#cajunkrydder

1 Trackback / Pingback

  1. Cajun Kylling og ris gryte

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.