Denne suppen er kjempegod og veldig mettende, perfekt på en kald høst kveld 🙂
4.prs
- 1 rå kylling
- 1 bunt vårløk
- 1Paprika
- 1 liten boks mais
- 1 boks creme frech
- 1 glass tika masala saus
- 2 ts Karri
- 6 dl kraft
- Kok kyllingen til den er gjennomkokt, ca 45 – 60 min, fyll opp gryten med vann til det dekker kyllingen
- La den bli litt avkjølt. Spar på kraften
- Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene
- Hakk vårløk og paprika i strimler eller biter, ha dem i kraften og kok 10 minutter.
- Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen
- tilsett kyllingkjøttet
- tilsett maisen
- Gi et oppkok
( Hvis du vil lage en kjappere versjon kan kyllingen erstattes med 4 kylling filer, stek dem kjapt, ha i gryte med 6 dl vann, vårløk og paprika samt en kyllingbuljong terning )
Server med ferske rundstykker eller Nan brød ! Smaker helt fantastisk 🙂
NYT 🙂
Skriv en respons