Daddel chutney på brie var veldig godt. Her har jeg brukt Masala Magic sin som har en indisk smak i seg. Den er laget av dadler og tamarind og smaker både søtt og surt. Her får den selskap av både honning og valnøtter, perfekt til kjeks og vin 🙂
Brie med daddel chutney og honning
Prep Tid 5 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 25 minutter
Ingredienser
- 1 hel brie
- Daddel Chutney
- Litt honning
- Valnøtter
- Kjeks til å dyppe i osten
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 170 grader
-
Ha brien på et bakepapir på et stekebrett
-
Lag et kryss på overflaten og stek brien i ca 5 minutter.
-
Løsne forsiktig hver trekant laget av krysset, og fold forsiktig bakover (se bilde)
-
Ha over litt honning, 1-2 ts med daddel chutney og litt valnøtter
-
Stek brien midt i stekeovnen på 170 grader i ca 15- 20 minutter eller til den er helt myk når du trykker på den i siden.
-
Server med dine favoritt kjeks og dypp i vei 🙂
Skriv en respons