Sjokolade hører julen (og resten av året) til. Disse deilige, knasende crispo sjokoladene lager du på 1-2-3 og blir spist opp minst like fort 🙂
"Crispo" sjokolade
Perfekte til jul eller søndagskaffen
Prep Tid 15 minutter
Cook Time 40 minutter
Total Time 55 minutter
Ingredienser
- Sjokolade i ønsket mengde og smak du kan bruke melkesjokolade, lys eller mørk kokesjokolade. Jeg blandet mørk og lys kokesjokolade.
- kelloggs Rice Krispies
- Sjokolade eller silikonformer
Fremgangsmåte
-
Smelt sjokoladen over vannbad.
-
Ha rice krispies oppi formene, ca litt over halvfulle.
-
Fyll på med smeltet sjokolade.
-
Rør forsiktig i formen med en tannpirker så rice crispen får blandet seg godt inn i sjokoladen.
-
Ha litt ekstra sjokoladen på toppen for jevn bunn.
-
Dra over med en kniv eller kakespade for å fjerne overflødig sjokolade og for et jevnt resultat.
-
Sett til avkjøling i kjøleskapet og popp de deilige bitene ut av formene når sjokoladen har stivnet helt.
-
Oppbevares i kjøleskapet i lufttett boks eller glass.
-
Knasende godt !!
Skriv en respons